Bas en Jules

Wij zijn Bas en Jules, twee vrienden die zijn geboren en opgegroeid in Houten. We kennen elkaar al van de middelbare school en vanaf die tijd is de droom ontstaan om ooit samen een restaurant te beginnen. Een restaurant waar je uit eten kan gaan op onze manier, met onze ideeën. Het is ook nog eens gelukt om dit te doen in het dorp waar wij zijn opgegroeid. We heten je graag welkom bij Dinner at Six, gevestigd in ’t Oude Dorp van Houten, op nummer 6.

De essentie van uit eten gaan

Onze filosofie is eenvoudig; we doen bij Dinner at Six wat we zelf graag zouden ervaren als we uit eten gaan. Een prettige omgeving met aardige mensen in de bediening die aandacht hebben voor de wensen van de gasten. Daarnaast is lekker eten natuurlijk erg belangrijk. Verrassende gerechten en goede wijnen en dat allemaal voor redelijke prijzen. Genieten in een ontspannen sfeer.

Onze visie op eten

Wij werken bij voorkeur met lokale producten. Van deze producten willen we dan ook graag zo veel mogelijk gebruiken. Dit is geen zuinigheid maar gewoon respect voor de producten waar je mee werkt. Het zorgt dat we ook creatief blijven in het bedenken van nieuwe gerechten. We werken niet met vissen die overbevist worden en enkel met dieren die goeie leefomstandigheden hebben gehad. Hierbij geldt ook dat we rekening houden met de seizoenen, we werken alleen met producten die op dat moment lokaal beschikbaar zijn. Duurzaam dus.

Menu

Wij werken met een compacte menukaart. Hierop staan een aantal kleinere en een aantal grotere gerechten waaruit je jouw eigen menu kan samenstellen. Deze menukaart wisselt regelmatig, kijk op de menu pagina voor de huidige gerechten. We wisselen regelmatig omdat wij altijd willen werken met de producten die op dat moment op hun best zijn.

Je kan je bij ons ook laten verrassen. We stellen met alle plezier een verrassingsmenu voor je samen, dan hoef je alleen maar aan te geven wat je echt niet wil… We kunnen altijd rekening houden met voorkeuren, diëten of allergieën, laat het ons van te voren weten en we regelen het voor je.

We ontmoeten je graag! Kom het een keer proberen en laat je verrassen. Genieten van een avond uit eten in Houten, in een ontspannen sfeer.