Bas en Jules

Wij zijn Bas en Jules, twee vrienden die zijn geboren en opgegroeid in Houten. We leerden elkaar kennen op de middelbare school. Toen al is de droom ontstaan om samen een restaurant te beginnen. Een plek waar je uit eten gaat op onze manier, met onze ideeën. En laat dat nou gelukt zijn in ‘ons dorp’. We heten je graag welkom bij Dinner at Six, gevestigd op de Herenweg in ’t Oude Dorp van Houten, nummer 6.

De essentie van uit eten gaan

Onze filosofie is simpel: we doen wat wij graag zouden willen als we uit eten gaan. In een prettige omgeving met aardige mensen. Met bediening die aandacht heeft voor de wensen van de gasten. Daarnaast is lekker eten natuurlijk enorm belangrijk. Verrassende gerechten en goede wijnen, voor redelijke prijzen. Genieten in een ontspannen sfeer.

Onze visie op eten

Wij werken bij voorkeur met lokale producten. Hiervan gebruiken we het liefst zoveel mogelijk, van kop tot staart en van bloem tot wortel. Niet uit zuinigheid maar uit respect voor het product. Het maakt ook creatief in het bedenken van nieuwe gerechten. We werken niet met vissen die overbevist worden maar met dieren met goede leefomstandigheden. Vanzelfsprekend houden we rekening met de seizoenen, en werken we met producten die op het moment lokaal beschikbaar zijn. Duurzaam dus.

Menu

Wij werken met een compacte menukaart. Hierop staan een aantal gerechten waaruit je zelf kan kiezen,  deze gerechten wisselen regelmatig, kijk op de menupagina wat we nu voor je klaarmaken.

Je kan ook door ons een afgestemd menu laten verzorgen, dit menu kan ook als volledig groentemenu. Als je iets echt niet mag of lust, laat het ons weten. We houden rekening met voorkeuren, diëten of allergieën. En ook dan streven we naar een creatief samengesteld menu.

We ontmoeten je graag! Kom een keer langs en laat je verrassen. Geniet van een avond uit eten in Houten, in een ontspannen omgeving.

Lees hier ook wat anderen over ons zeggen!