Lekker uit eten in Houten

Wil je uit eten in Houten dan is er voor elk wat wils. Een snelle hap, een eenvoudige lunch, buitenlandse keuken, luxe dineren, alles is mogelijk. Dat is een goede zaak, want soms wil je snel en eenvoudig eten en daarna door naar het theater. Maar soms wil je er een avondje uit van maken. De horeca in Houten sluit hiermee goed op elkaar aan.

 

Dinner at Six

Voor een avondje uit in Houten is Dinner at Six een heel goede keuze. Een informele sfeer en kwalitatief goed eten, altijd op een bijzondere manier bereid en opgemaakt. Eén gerecht of meerdere gangen, je beslist het helemaal zelf. Desgewenst voorzien van mooie wijnen.

 

Verrassingsmenu

Minstens zo leuk is het om je te laten verrassen door de chef-kok en te kiezen voor het verrassingsmenu. Jij kiest het aantal gangen en geeft aan wat je bijvoorbeeld liever niet eet. De chef met zijn brigade gaat aan de gang en maakt een harmonieus menu en kiest uit de mooiste producten die op dat moment in huis zijn.

 

Liever geen vlees of vis?

Of je het vegetarisch noemt of niet dan maakt ons niet uit. Je bent op de goede plek aangeland. We zien het als een uitdaging om toffe bereidingen te maken met groenten. Deze groenten halen we veelal uit Odijk, bij de Groentenakker. Kijk ook onze toelichting op vegetarisch eten.

 

Seizoenen zijn belangrijk

Hier wordt met de seizoenen mee gekookt en zo duurzaam als het maar kan. Het gaat wat ons betreft over het hebben van respect voor de producten waar je mee werkt. Voor ons zit dat ingebakken in ons dagelijkse doen en laten. We kunnen en willen niet anders. Kan je dan nog wel lekker eten? Jazeker, dat bewijzen wij iedere dag weer met onze eigentijdse bereidingen van prachtige ingrediënten. En de gast? Die geniet zonder schuldgevoel.

 

Houten

Een mooi dorp in het midden van Nederland. Op ’t Oude dorp is er veel aanbod op verschillende niveaus, een perfecte aanvulling van elkaar. Als je kiest voor topkwaliteit, een fijne sfeer, flexibiliteit en betaalbare prijzen dan staat Dinner at Six vast hoog op uw lijstje.