Het restaurant er wellicht wat anders uit dan je bij ons gewend bent, maar dat mag de pret niet drukken! We pakken het iets anders aan dan normaal maar uiteraard blijft de kwaliteit van het eten en drinken het belangrijkste.

Het restaurant hebben we anders ingedeeld om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. Ook de bediening zorgt ervoor dat we je bestelling op gepaste afstand aan tafel brengen. Dit betekent dat we af en toe je hulp nodig hebben om het op tafel te zetten, we willen je vragen om je begrip hiervoor.

Op onze menukaart is er de keuze uit een menu van 4, 5 of 6 gangen. Dit menu is ook als volledig groentemenu te bestellen. Als je liever zelf een gerecht wil kiezen dan kan dat ook, kies dan uit de losse gerechten en maak het zo uitgebreid als je zelf wil.  

We vragen iedereen in het restaurant om respect voor elkaar te hebben en voor de opgestelde regels vanuit het RIVM. Reserveer alleen een tafel als jij en je gezelschap geen klachten vertonen en binnen elkaars 1,5 meter mogen komen. Verplaats je reservering als je op de dag zelf toch klachten vertoond. 

Van 29-09-2020 tot 20-10-2020 zijn wij genoodzaakt om 22.00 uur te sluiten, hou hier rekening mee met het tijdstip dat je wil reserveren.

Klik hier om een tafel te reserveren