Deze zomer ziet het restaurant er iets anders uit dan je bij ons gewend bent, maar dat mag de pret niet drukken! We pakken het iets anders aan dan normaal maar uiteraard blijft de kwaliteit van het eten en drinken het belangrijkste.

Komende zomerperiode zal een avond uit bij Dinner at Six iets anders zijn dan je van ons gewend bent. Het restaurant hebben we anders ingedeeld om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren, zowel binnen als buiten. Ook de bediening zorgt ervoor dat we je bestelling op gepaste afstand aan tafel brengen. Dit betekent dat we af en toe je hulp nodig hebben om het op tafel te zetten, we willen je vragen om je begrip hiervoor.

We kiezen voor een kaart met een aantal gerechten van gelijke grootte, zo groot als een tussengerecht. Je kan het hiermee zo uitgebreid maken als je zelf wil. Neem er een paar, deel ze met je gezelschap of neem er nog meer en kies alleen voor jezelf. 

We vragen iedereen in het restaurant om respect voor elkaar te hebben en voor de opgestelde regels vanuit het RIVM. Reserveer alleen een tafel als jij en je gezelschap geen klachten vertonen en binnen elkaar 1,5 meter mogen komen. Verplaats je reservering als je op de dag zelf toch klachten vertoond. 

 

Klik hier om een tafel te reserveren voor binnen of op ons terras!