Olé!

Op zondag 2 september staat de middag geheel in het teken van Spanje!

We organiseren een lunch waarbij we klassieke Spaanse gerechten uit verschillende regio’s voorbij laten komen. Uiteraard op onze eigen manier geïnterpreteerd. Hier hoort natuurlijk een lekker glas wijn bij. Nog leuker als we ook wijnen uit dezelfde streek kunnen schenken als waar het gerecht vandaan komt. What grows together, goes together…

Bij een goeie wijn en spijs combinatie komt echter nog wel iets meer kijken. Speciaal voor de gelegenheid hebben wij Yuri Koster gevraagd om deze middag de wijnen te voorzien bij de gerechten. Hij licht alle wijnen uitgebreid toe en zal ook uitleggen waarom de wijn goed past bij het eten (of juist helemaal niet…). Het wordt vooral een gezellig middag maar je zal er op wijn en spijs gebied zeker wat van op steken!

Yuri Koster:

Yuri is een wijnambassadeur van de nieuwe generatie. Dankzij jarenlange ervaring als Sommelier in diverse toprestaurants, laat hij je met passie en een flinke dosis flair op een andere manier naar wijn kijken. Hij heeft het talent om met mensen te communiceren zonder pretentieus of betuttelend te zijn. Of je nu een nieuwsgierige, beginnende of gevorderde wijndrinker bent, Yuri laat je liefde voor wijn groeien, waardoor elk glas beter zal smaken.

yuri-koster-2

Wie wat waar

Dinner at Six interieur

Waar : Dinner at Six
Tijd : Start om 12.30 tot 15.30
Prijs :  All inn => 4 gangen met wijnarrangement en aperitief 65,- euro

 

We zien jullie graag zondag 2 september! Reserveren kan op 030-2746272 of via bas@dinneratsix.nl


Bij Dinner at Six

Dinner at Six is gevestigd aan de Herenweg 6 te Houten. Wij zijn een jong, dynamisch en eigenzinnig restaurant waarbij kwaliteit en toegankelijkheid altijd de basis zullen vormen. Een informele en warme sfeer, je zit bij ons op je gemak. Hier wordt gekookt op creatieve wijze met respect voor de producten.

Restaurant Inrichting Toegankelijk Kwaliteit