In onze online winkel vindt je een combinatie van producten direct van de boer of producten die al door ons zijn bereid. Shop lekker door de mogelijkheden en maak jouw bewuste keuze voor eerlijke producten. We zijn enorm trots op onze leveranciers en zetten daar een aantal van in de spotlight

Stijn van De Groentenakker

Op De Groentenakker worden meer dan vijftig soorten groenten en kruiden biologisch geteeld. Dit houdt in dat er geen kunstmest en geen giftige bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Er komen geen zware machines aan te pas, waardoor er nauwelijks fossiele brandstoffen worden gebruikt. De groenten krijgen de tijd om tot wasdom te komen, om zoveel mogelijk voedingstoffen op te nemen en smaak te ontwikkelen. Chef Jules werkt al jaren samen met Stijn en wordt elke week weer enthousiast van de kwaliteit, de puurheid en de unieke producten die Stijn teelt.

Josse van Buitengewone Varkens

Buitengewone Varkens wroeten, scharrelen en luieren op akkers, in bossen en weilanden. Een verwend leven; precies zoals de varkens verdienen! Ze leven in kleine familiegroepen en krijgen verantwoord geteeld voer, een gedeelte daarvan voer wroeten ze zelf bij elkaar. De combinatie van voeding, frisse lucht en veel beweging zorgt voor een sublieme vleessmaak.
Josse is in Houten bekend geworden door de inzet van varkens om ganzeneieren op te eten, waarmee de toegenomen ganzenpopulatie werd teruggebracht. Al ons varkensvlees komt van Josse. We staan achter zijn visie van kleinschalige veehouderij en zijn buitengewoon enthousiast over de kwaliteit van het vlees.

Ik wil gaan Shoppen at Six!