Creatief en verrassend

De chef kookt met een creatieve inslag en altijd met respect voor het product, wat bij ons in zijn waarde wordt gelaten. Een van onze belangrijkste pijlers zal het aanbod van onze groenten zijn. Daarnaast werken wij zo duurzaam mogelijk en zoeken onze producten dichtbij.

Wil je meteen weten wat er bij ons op het menu staat? Klik dan hier.

Dinner at Six Gerechten ei Chef table Groenten Vers Duurzaam

Gerechten

Dinner at Six Gerechten ei Chef table Groenten Vers Duurzaam

We werken met een kleine kaart bestaande uit acht gerechten. Twee voorgerechten, twee tussengerechten, twee hoofdgerechten en twee desserts. Een van de twee gerechten zal altijd een groentegerecht zijn. Er zijn geen verplichtingen, je kan zelf kiezen in hoeveel gangen je zin hebt en mag het combineren zoals jij het wil. Naast het menu is er ook de mogelijkheid om vooraf te starten met een aantal aperitiefhapjes en met een cocktail of een glas bubbels.


Snel wisselend menu

Wij geloven in een regelmatig wisselend menu, dat zich aanpast aan het aanbod van het seizoen. De chef laat zich inspireren door het veranderende vers aanbod van onze leveranciers waar wij nauw mee samen werken. Door op de link boven aan of op het pijltje onderaan te klikken verschijnt het huidige menu. Naast dit menu hebben wij vaak ook gerechten buiten de kaart om. Dit doen we om nieuwe gerechten te testen of als we een mooi aanbod van een leverancier krijgen, vraag hier gerust naar. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met het restaurant, we lichten graag toe wat we aan het maken zijn en zijn zeer flexibel als je graag iets specifieks wil eten. Wij kunnen zo goed als overal rekening mee houden.