De komende weken willen wij jou als gast van ons restaurant graag ondersteunen en ontzorgen met het dagelijkse koken. Het restaurant is de komende periode gesloten maar wij willen in deze lastige tijden ook iets positiefs kunnen bijdragen voor onze lokale gemeenschap.

Maaltijden bestellen

We zullen de komende weken regelmatig (goed maakbare) recepten online plaatsen. Dit doen we om je te inspireren om lekker, voedzaam en gezond te blijven koken en zodoende goed voor jezelf en je gezin te zorgen.
Daarnaast zullen we ook maaltijden in onze eigen keuken bereiden, zodat we voor de mensen die geen tijd kunnen vrijmaken om te koken bij ons de kant en klare maaltijd(en) kunnen afhalen. We zullen verschillende voedzame, gezonde en natuurlijk lekkere maaltijden maken om gevarieerd te blijven eten.

Je kan de maaltijden zelf warm maken, hierdoor kan je de maaltijden van te voren bestellen en afhalen op een voor jou geschikt tijdstip.  De instructies omtrent opwarmen zijn bijgesloten en de houdbaarheid wordt vermeld. Je kan de bestelling afhalen van woensdag tot en met zaterdag.

Hoe werkt het bestellen

De maaltijden zijn samengesteld als portie per persoon, je kan deze maaltijden uitbreiden met een kleine salade of neem een grotere salade als volledige maaltijd. Je kan er afsluitend ook een dessert bij bestellen!
Vul de aantallen en je gegevens in en laat weten op welke dag en tijdframe jou het beste uitkomt om het af te halen. Je wordt hierna naar een vervolg pagina geleid waarbij je het totaal bedrag kan invullen en kan afrekenen via “Tikkie”.

Is het lastig of mag je niet komen afhalen, neem dan contact op met het restaurant, dan kunnen we in overleg kijken wat we voor je kunnen betekenen.

 

Klik hier om naar het bestelformulier te gaan