Dit jaar serveren we een Christmas Roast bij je thuis. Nederland viert kerst in kleinere gezelschappen, maar zo’n intiem clubje maakt het wellicht extra bijzonder dit jaar. Dit betekent ook dat er de keuken ingedoken wordt, en dat levert nog wel eens de nodige stress op…

Christmas Roast

Wij willen je graag ontstressen. De traditioneel Engelse kalkoen maakt plaats voor de Oranjehoen. Een Hollandse, biologische en duurzame vijf-sterren-kip. Naast dat ze veel leefruimte hebben, krijgen de kippen ook bijzonder voer. De naam (en kleur) danken de kippen aan wortel, rode bieten en verse kruiden.

De Roast start met een voorafje, om vervolgens de tafel vol te zetten met lekkers om te delen. Daarna volgt uiteraard een feestelijk dessert. De Christmas Roast kan je uitbreiden met amuses om je diner te starten. Zo kan je de kerstdagen vieren zoals ze bedoeld zijn; vol gezelligheid, samenzijn en genieten van heerlijk eten.

Ik wil dit bestellen

De Christmas Roast kost 35 euro per persoon. Daar wil je natuurlijk ook wat bij drinken! Op de afhaaldag staat er een mooie selectie wijnen klaar om uit te kiezen.

Meer informatie volgt. Nu al enthousiast? Je kunt je via onderstaande link inschrijven voor de Christmas Roast.

Ik wil mij alvast inschrijven!