1 jarig bestaan!

We bestaan halverwege september precies een jaar! Hier zijn wij natuurlijk trots op en heel blij mee. Dit kunnen we dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. We maken er een hele week feest van!
De jubileum week zal plaats vinden van 18 tot en met 23 september. Van dinsdag tot en met zaterdag voeren wij een extra menu. In dit menu zullen de meest memorabele gerechten van afgelopen jaar terug komen. Het is een 5 gangen menu en je krijgt daarbij een glas cava als aperitief van ons. Uiteraard is het menu ook uit te breiden met een wijnarrangement. Snel reserveren voor deze week want dit menu wil je niet missen!
We sluiten deze week af op de zondagmiddag met een verjaardagsborrel! We willen de gasten die ons afgelopen jaar zo gesteund hebben graag bedanken. Vanaf 14.00 uur doen we de deuren open en je kan binnenlopen wanneer het jou uitkomt. We zullen ongeveer tot 18.00 uur doorgaan. Het is gratis entree en drankjes kunnen je bestellen aan de bar, wij verzorgen de hapjes en de muziek. Het lijkt ons onwijs gezellig om met iedereen te kunnen proosten op ons 1 jarig bestaan!

Cava Dinner at Six

Wie wat waar

Restaurant Inrichting Toegankelijk Kwaliteit

Waar : Dinner at Six
Wanneer: 18 tot en met 23 september
Prijs van het jubileum menu:  45,- euro voor 5 gangen (inclusief glas cava als aperitief). Eventueel uit te breiden met een wijnarrangement voor 25,- euro.

Zondag 23 september: Inloop vanaf 14.00 uur tot ongeveer 18.00 uur…. Gratis entree!

Wie zien je graag tijdens onze Jubileumweek! Reserveren kan door te bellen naar 030-2746272 of via bas@dinneratsix.nl


Bij Dinner at Six

Dinner at Six is gevestigd aan de Herenweg 6 te Houten. Wij zijn een jong en eigenzinnig restaurant waarbij kwaliteit en toegankelijkheid altijd de basis zullen vormen. Een informele en warme sfeer, je zit bij ons op je gemak. Hier wordt gekookt op creatieve wijze met respect voor de producten.

Restaurant Inrichting Toegankelijk Kwaliteit