De komende weken hebben we ieder weekend een nieuw menu voor thuis. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je jouw menu ophalen en je zet het met minimale inspanning op tafel. Met Dinner at Home haal je een avondje uit in huis!

Thuis hoeft alleen je oven nog aan en de tafel gedekt. Komende weken zullen we voor ieder weekend een nieuw menu bedenken. Het is altijd mogelijk om het menu geheel op basis van groenten te bestellen. Zoals je van ons gewend bent, werken we met verse en verrassende seizoensproducten.

Start desgewenst eerst met een aperitief en/of breid het menu uit met een mooie fles wijn. Doe thuis alsof je uit bent; trek je sjiekste pak aan, doe het grote licht uit, de sfeerverlichting aan en haal de mooiste wijnglazen uit de kast.

Afhalen in het restaurant kan op vrijdag, zaterdag en zondag. Je kunt de gehele week bestellen voor het weekend, op vrijdagmiddag 15.00u sluit de inschrijving voor zaterdag en zondag. Wees er dus op tijd bij als je iemand wil verrassen met een mooi menu voor thuis.

Het menu voor 21, 22 en 23 januari is als volgt:

Menu

Sashimi van hamachi met creme van zeewier, dressing van ponzu en gepofte rijst
**
Dashi op basis van groenten met paddenstoelen en sojabonen
Brood met gezouten boter
**
Rouleau van maiskip en kool met saus van zwarte bonen
Aardappel gegaard met miso en furikake
Geroosterde boksoy
Okonomiyaki met rode kool
**
Mousse van basmatirijst en gember met mispel en een tuille van sesam

€35,-

Klik hieronder om naar het bestelformulier te gaan, je kan aangeven in welk tijdslot je wenst op te halen. Loop bij het afhalen gerust binnen, wij zorgen ervoor dat jouw bestelling klaarstaat.

Klik hier om direct te bestellen