Met Dinner at Home vier je een avond uit in je eigen huis! Alle gerechten zijn met zorg gemaakt, en jij zet het met minimale inspanning thuis op tafel.

Kies voor één van de twee driegangenmenu’s. Thuis hoeft alleen de oven nog aan en de tafel gedekt. Komende weken zullen we de gerechten in de menu’s wisselen. Er is altijd één menu variant op basis van groenten. Zoals je van ons gewend bent, werken we met verse en verrassende seizoensproducten.

Start desgewenst eerst met een borrel en/of breid het menu uit met een mooie fles wijn. Doe thuis alsof je uit bent; trek je sjiekste pak aan, grote licht uit – sfeerverlichting aan en haal de mooiste wijnglazen uit de kast.

Afhalen in het restaurant kan van dinsdag tot en met zaterdag. De menu’s zijn een aantal dagen houdbaar dus je kunt ook afhalen voor de volgende dag.

Bestellen kan vooruit maar ook voor dezelfde dag. Bestel je voor de dag zelf? Doe dit dan uiterlijk voor 16.00 uur. Ophalen in het restaurant kan tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Loop gerust binnen, wij zorgen ervoor dat jouw bestelling klaarstaat.

Klik hier om direct te bestellen

Of klik hier om eerst te kijken wat er op het menu staat